sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Sielunvihollinen kiusasi oudoilla kiusauksilla

En kirjoita mielelläni tästä aiheesta, sillä se inhottaa minua, mutta olkoon tämä varoituksena muillekin. Olen kokenut viimeisen viikon ajan sielunvihollisen outoja kiusauksia. Ne ovat houkutuksia, joita en ole KOSKAAN ajatellut tai tehnyt. Ne tulivat ihan yhtäkkiä viattomassa tilanteessa ja olen täysin varma, että niiden takana oli sielunvihollinen. 

Jouduin rukoilemaan Taivaan Isää ja Jeesusta usein, että vapautuisin niistä. Koitin myös häätää kiusaajaa pois Jeesuksen nimellä ja verellä. Hetkeksi rukous auttoi, mutta sitten sielunvihollisen hyökkäys tuli uudelleen useampia kertoja. Aloin olla jo henkisesti uupunut, kunnes sain viimein vapautuksen oudosta kiusauksesta. Jumala sallii meille kiusauksia, mutta ei yli voimiemme. Hän valmistaa meille tien ulos kiusauksista, jos emme lankea. Jumala ei meitä kuitenkaan kiusaa, sillä Hänessä ei ole pimeyttä, eikä Hän ole kiusaajan kiusattavissa. 

Rukous, Jumalan Sana, ja Jeesuksen veri ja nimi ovat aseita kiusaajaa vastaan. Niitä todellakin kannattaa käyttää, eikä milloinkaan pidä langeta kiusaukseen, jonka omatunto tietää olevan väärin. Jumala ei koskaan kehoita tekemään mitään väärää itselle tai muille. Mitä lähemmäs tulemme lopun aikoja, sitä enemmän sielunvihollinen yrittää eksyttää. Se on ovela ja se käyttää kaikkia keinoja. 

Koin myös parikymmentä vuotta sitten rankkoja kiusauksia. Sielunvihollinen yritti saada minut silloin hyppäämään parvekkeelta alas ja se sanoi, että osaan lentää, eikä minulle kävisi siinä kuinkaan. Tähdennän, ettei minulla ollut mielenterveysongelmia tai masennusta, enkä käytä mitään päihteitä. Sielunvihollinen on yhtä todellinen henki kuin se oli Jeesuksen maanpäällisen elämän aikana. Onneksi en uskonut sitä, muuten en olisi tässä tätä nyt kirjoittamassa. Muistan, kuinka todelliselta se hetken ajan tuntui, että lentäminen ilman siipiä olisi mahdollista. 

Samoihin aikoihin näin myös allaolevan kuvan mukaisen mustan, kasvottoman ja huppupäisen hengen, joka yritti vetää minua alas henkiseen mustaan kuiluun kun istuin sohvallani. Poikani, silloin 12-vuotias, tuli istumaan viereeni ja otti minua kädestäni kiinni. Yleensä hän ei tehnyt niin enää siinä iässä. Poikani ei sanonut mitään, mutta tunsin, että hän veti minut ylös henkisestä kuilusta, joka oli imaisemassa minut syvyyksiin. Niin vahva voi lapsen vaisto ja henki olla. En tiedä, kuinka kauan siinä sohvalla istuimme, mutta pääsin irti kiusaajasta ja mustasta kuilusta ja elämä jatkui sen jälkeen normaalisti. Kävin töissä ja elimme normaalia perhe-elämää.

Älä koskaan tee sitä, mitä kiusaaja houkuttaa tekemään. Pidä katseesi ja sydämesi aina Jeesuksessa. Tarkkaile, milloin ja missä tilanteessa kiusaaja sinua kiusaa. Oletko ehkä juuri sitä ennen ollut tekemisissä jonkun tietyn ihmisen kanssa, tai katsonut jotain tiettyä ohjelmaa tai musiikkivideota. Demoni voi tulla mistä kautta vain. Joillakin ihmisillä voi olla demoneja ja kun heidän kanssaan liian paljon seurustelee, demonit voivat siirtyä sinuun, tai ainakin ne yrittävät sitä kiusausten kautta. Älä epäile kuitenkaan turhaan viattomia ihmisiä. Yleensä sellainen ihminen, jolla on demoneja, tekee pahoja tekoja ja puhuu pahoja sanoja. Ennen noita edellä mainittuja kiusauksiani olin ollut tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa, jossa ehkä oli demoni. Halusin auttaa häntä, mutta vaaransin siinä kiusausten kautta sieluni ja henkeni. Kaikkien ihmisten puolesta voi rukoilla ja kaikille katuville voi antaa synninpäästön, mutta jos ihminen ei tee parannusta, hänen seuraansa ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa. Raamatussa varoitetaan: 'älkää istuko pilkkaajien seurassa'.

Nykyisin sielunvihollinen on saanut otteen jopa lapsista ja nuorista. Lapset kuolevat huumeisiin ja puukottavat toinen toisiaan. Tämä ei ole normaalia lasten elämää. Lapset eivät välttämättä edes tiedä, että kiusaukset ja väärät kehoitukset tulevat saatanalta, eivätkä he osaa niitä vastustaa. Eivät he tunne myöskään Jeesusta, joka pelastaa kiusaajalta. Evankeliumin levitys on äärimmäisen tärkeää, sekä myös uskonnon opetus kouluissa, pyhäkoulut, nuorten kristilliset leirit, vanhempien ja isovanhempien neuvot, ym. Vain Jeesus voi ohjata turvalliselle tielle, sekä vanhemmat että lapset. 

Mediassa on ollut silloin tällöin ikäviä uutisia, kuinka papit ovat langenneet ahdistelemaan nuoria tai olleet päihtyneinä kirkon tilaisuuksissa. Tästä juuri näkee sen, ettei saatana säästele kiusauksilta ketään. Raamatun profetiat ennustavat paimenien juopumuksesta ennen loppua.

Älä koskaan lankea kiusauksiin, sillä vahingoitat eniten itseäsi ja myös muita ihmisiä. 

Siunausta, ja rauhan Jumala olkoon sinun kanssasi!


Demoni. Kuva: Pixabay


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Kuukauden luetuimmat