maanantai 23. lokakuuta 2023

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !


Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ?

Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärkeä asia. 

Olet varmaan kuullut uutisia, että vallanhaluinen miljardööri kehittelee nyt sirua, joka istutettaisiin ihmisten aivoihin. TV-ohjelmissa muutamat suomalaiset julkisuuden henkilöt ovat olleet innoissaan tästä innovaatiosta ja omien sanojensa mukaan he ovat valmiita kokeilemaan sitä heti ensimmäisinä, kun se tulee saataville. Sirun lupaillaan olevan hyvä keksintö ihmisille, mutta sen toisesta puolesta ei tietenkään kerrota julkisuudessa mitään, paitsi eräs mies, joka kertoi sirun vaaroista jo vuosia sitten.

Luin yli 20 vuotta sitten netistä artikkelin, jonka oli kirjoittanut suomalainen henkilö, joka oli ollut kuuntelemassa erään amerikkalaisen miehen luentoa. Valitettavasti en muista luennoitsijan nimeä, mutta se oli artikkelissa mainittu. Tämä luennoitsija oli ollut mukana työtiimissä kehittämässä mikrosirua, jota suunniteltiin ihmisille lääkinnälliseksi avuksi. 

Mikrosirua suunniteltiin asetettavaksi ihmisen ihon alle joko ohimoon tai ranteeseen, joissa ihon lämpötila olisi sirulle sopivin. Luennoitsija kertoi, että siru lähettää ihmisten terveys- ja muita tietoja tietokeskukseen, ilmeisesti Amerikkaan, josta tiedot voidaan nähdä päätelaitteilta. Koko maapallon kattavat avaruudessa olevat satelliitit mahdollistavat sen mistä päin maailmaa tahansa. 

Sirun kehittäjä kertoi, että tietokeskuksesta voidaan lähettää siruihin, jotka ovat jo ihmisten ihojen alla, monenlaisia käskyjä suoraan sirun kantajan aivoihin. Sirun ominaisuuksia voidaan myös lisätä ja kehittää, vaikka ne ovat jo istutettuina ihmisiin. Käskyjen jakaminen tietokeskuksesta sirun kantajan aivoihin oli alun perin ollut tarkoitukseltaan hyvä, sillä se auttoi joissakin terveydellisissä ongelmissa. Se on kuitenkin väärissä käsissä erittäin vaarallinen ominaisuus, koska sillä voidaan kirjaimellisesti kauko-ohjata ihmisiä tekemään tiettyjä päätöksiä ilman heidän omaa tahtoaan. Jos joku pelkää sitä, että tietojamme tarkkaillaan ulkomailta käsin, vieläkin suuremmin pitää varoa sitä, että meitä ohjaillaan siitä itse mitään tietämättä. 

Sirun kehittäjä kertoi, että sirua ei voi turvallisesti poistaa ihmisestä, kun se kerran on ihon alle istutettu. Jos siru särkyy ihon alla, se voi aiheuttaa ihoon rumia paiseita ja muita terveysongelmia.

Sirun kehittäjä sairastui sittemmin syöpään. Hän ei uskonut silloin Jeesukseen, mutta hänellä oli uskovia ystäviä, jotka rukoilivat hänen parantumisensa puolesta. Mies parantui syövästä ja sen johdosta hän alkoi lukemaan Raamattua. Kun hän luki Ilmestyskirjan tekstiä, hän havahtui yhdistämään mikrosirun Raamatun profetian pedon merkkiin. Hän irtisanoutui työstään, myi kaiken omaisuutensa, johon kuului mm. arvotauluja, ja osti pakettiauton, jolla hän alkoi kiertämään paikkakuntia ja luennoimaan mikrosirun vaaroista. Hänen pääasiallinen viestinsä oli: Älä ota sirua!

Raamatun Ilmestyskirjan profetiassa on yhtäläisyyksiä mikrosirun ominaisuuksiin ja olen vakuuttunut siitä, että sirun kehittäjä oivalsi sen oikein; mikrosiru on pedon merkki 666. Raamatussa numero 6 on epätäydellisyyden numero ja kolmesti vahvistettuna numero 666 on itse paholaisen numero. Numero 7 on täydellisyyden numero ja kolmesti vahvistettuna numero 777 on Pyhän Jumalan symbolinen numero.

Eräs matemaatikko väitti jo kauan sitten, että jokaisen ihmisen henkilötunnuksen numeroista jollain tietyllä laskukaavalla tulisi aina tulokseksi luku 666. En valitettavasti tunne tätä laskukaavaa. Jos se on totta, se viittaisi siihen, että tulevaisuudessa ihmisissä oleviin siruihin syötettäisiin ihmisten henkilötunnukset. Näin pedon merkki olisi ihmisiin istutettu ihmisen luku, kuten Raamattu profetoi.

Paiseista Raamattu sanoo: "... ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa." Johanneksen ilmestys 16: 2

  • Mitä tuo pedon kuvan kumartaminen voisi tarkoittaa ? Jos siru olisi ihmisen päässä ja siruun olisi istutettu ihmisen tili- ja henkilötiedot, joita täytyisi näyttää skanneriin kaupoissa, ehkä silloin ihmiset joutuisivat kumartumaan skanneria kohden kassoilla. Tämä on vain arvailua, mutta se yhdistyisi Raamatun ennusteeseen. 

Ensimmäisen pedon vallasta Ilmestyskirja kertoo: "Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon." Johanneksen ilmestys 13: 5 - 9

  • 42 kuukautta on melkein Amerikan presidentin valtakausi, joka on 48 kk. Tarkoittaako Raamattu ensimmäisellä pedolla jonkin maan hallitsijaa ? On tärkeää tarkkailla maailman tapahtumia, toteutuvatko niissä Ilmestyskirjan profetiat. Teurastetulla Karitsalla tarkoitetaan tietysti Jeesusta. Ensimmäinen peto sai kuolinhaavan, mutta se parani ja palasi valtaan. Tuosta voisi päätellä, että hallitsijan valtakausi keskeytyy jostain syystä, mutta se saa valtansa takaisin. Miekanhaava voisi tarkoittaa maallisen lain miekkaa symbolisesti, mutta tämä on vain pohdiskelua.

Toisesta pedosta Raamattu sanoo: "Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet petoa, ne tapettaisiin." Johanneksen ilmestys 13: 12 - 15

Pedon merkistä: "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja se luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." Johanneksen ilmestys 13: 16 - 18

Raamattu varoittaa vakavasti pedon merkistä: "Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: 'Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä, eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen merkin. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.' " Johanneksen ilmestys 14: 9 - 12

Voidaan vain arvailla, miten vallanhaluinen taho käyttäisi maailmanlaajuista valtaansa ihmisiin, joille se voisi jakaa käskyjä suoraan aivoihin sirun kautta pääpaikasta käsin. Edellisessä Raamatun luvussa sanotaan: "eikä heillä ole lepoa päivällä, eikä yöllä..". Sirun kautta voitaisiin työllistää ihmiset moniin erilaisiin tehtäviin palvelemaan pedon tahtoa, välittämättä ihmisten omasta tahdosta, tai edes levon tarpeesta. Usko Jumalaan katoaisi ihmisiltä sen tien, koska omaa tahtoa ei olisi enää, eikä olisi siten sielun pelastustakaan. 

Oletpa uskossa tai et, älä suostu ottamaan mikrosirua ihon alle tai aivoihin, äläkä yllytä ketään muutakaan sitä ottamaan. Jos olet vakuuttunut siitä, että mikrosiru on vaarallinen keksintö ihmiselle, varoita tästä kaikkia niitä ihmisiä, jotka tunnet. Nämä keksinnöt voivat vielä joidenkin mielestä kuulostaa scifi-elokuvalta, mutta ne ovat valitettavan lähellä nykyaikaa. Esimerkiksi joissakin maissa orpokotien lapsille on asennettu mikrosirut jo vuosia sitten. Myös Suomessa on ihmisiä, jotka ovat sen jo ottaneet ihon alle, heistä on ollut lehtiartikkeleitakin. Siru ihmisen elimistössä on suurin uhka ihmisen henkiselle ja fyysiselle vapaudelle, luvattiin siitä mitä tahansa hyvää.

Ilmestyskirja lupaa Jeesuksen paluusta: "Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!" Johanneksen ilmestys  22: 12 - 14

Siunausta sinulle, älä pelkää tulevaisuutta, vaan usko Pelastajaamme Jeesukseen. 💞


Kuva ei liity aiheeseen. Kuva: Pixabay


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana