keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Pimeyden voimilla ei pidä leikkiä, siitä tulee aina seurauksia

TV:ssä on esitetty sarjaa, jossa leikitään pimeyden voimilla, murhilla, kuolemalla ja halvennetaan jopa kirkkoa, joka on Herran huone, leikkimällä 'hautajaisia' elävillä ohjelmaan osallistujilla. Arvasin jo heti ensimmäisen jakson aikana, että tuosta ei hyvää seuraa. 

Jos pimeyden voimia millään tavalla kutsuu puoleensa, se vastaa ikävin seurauksin. Nyt olemme lukeneet uutisista, että seuraukset olivat pahimmat mahdolliset; oikea raaka murha joka kohdistui nuoreen henkilöön, jolla oli elämä edessään ja joka osallistui edellä mainittuun TV-ohjelmaan. Toivottavasti kukaan ei sano, että murha tapahtui 'rakkaudesta'. Se tapahtui vihan ja koston vuoksi, ja hyvin todennäköisesti yllyttäjänä oli paholainen, koska hirmuteon teki oletettavasti ihminen, jolta kukaan ei osannut näin pahaa tekoa odottaa. Tapaus on syvästi järkyttänyt lukuisia ihmisiä ja murhatun läheisiä. Myös minua tietysti.

Toivon, ettei kyseistä ohjelmasarjaa esitetä enää koskaan Suomessa. Ohjelman osallistujat, katsojat ja tekijät eivät ole suoraan syyllisiä murhatragediaan, mutta kuten sanottua; pimeyden voimilla ei pidä leikkiä. Ei ole sattumaa, että murhattu osallistui murhia käsittelevään viihdeohjelmaan. Paholainen vastasi kutsuun ja ilmaisi olevansa olemassa, vietellen ohjelmaan osallistujan läheisen tekemään oikean murhan, kun kerran kuolemalla ohjelmassa leikittiin. Kaikkia ohjelmaideoita ei pidä tuoda maailmalta tänne Suomeen, eikä kirkon pidä osallistua Herran huoneen ja hautausmaan häpäisyyn tällä tavalla.

Jos joku sanoo, ettei paholaista ole olemassa, sopii katsoa tarkemmin maailman uutisia. Paholainen toimii kaikkialla maailmassa vietellen syntiin, tuhoten ja kärsimystä aiheuttaen. Paholaisen suurin valhe on se, ettei sitä itseään ole olemassa. 

Jeesuskin joutui paholaisen kiusattavaksi:

"Sitten Jeesus täynnä Pyhää Henkeä palasi Jordanilta; ja henki kuljetti häntä erämaassa, ja perkele kiusasi häntä neljäkymmentä päivää. Eikä hän syönyt mitään niinä päivinä, mutta kun ne olivat päättyneet, tuli hänen nälkä.

Niin perkele sanoi hänelle: 'Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi.'

Jeesus vastasi hänelle: 'Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä'.

Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat ja sanoi hänelle: 'Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon. Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun.'

Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: 'Kirjoitettu on: 'Sinun pitää kumartamaan Herraa, sinun Jumalaasi, ja häntä ainoata palveleman.'

Niin hän vei hänet Jerusalemiin ja asetti hänet pyhäkön harjalle ja sanoi hänelle: 'Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas; sillä kirjoitettu on: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta, että he varjelevat sinua', ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi'.

Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: 'Sanottu on: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi.'

Ja kun oli kaiken kiusattavansa kiusannut, poistui perkele hänen luotaan ajaksi."

- Luuk. 4: 1 - 13

Jeesus puolustautui Raamatun Sanalla perkeleen kiusauksia vastaan, sillä Sanassa on voimaa. Paholainen käytti sitä aseenaan ja yritti houkutella Raamatun Sanan avulla Jeesusta tekemään kuten se halusi ja Jumalan tahtoa vastaan. Uskottomat ihmiset käyttävät tätä samaa keinoa väitelläkseen uskovia vastaan. Siinä kuulemmme, mikä heidän kauttansa puhuu; se on sama paholainen joka kiusasi Jeesusta.

Jumalan siunausta ja lohdutusta kaikille, jotka ovat järkyttyneet edellä mainitusta tapauksesta. 


Kuva: Pixabay


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Kuukauden luetuimmat