sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Hyväosainen pilkkasi kristittyä - kostiko Jumala?

 Tämä tarina on tosi. 

Lääkärin vaimo vähätteli pienituloista kristittyä, kun tällä ei ollut omakotitaloa, hyvää koulutusta, eikä hienoja muotivaatteita kuten hänellä itsellään. Lääkärin vaimo arvioi kristityn tuttavansa noin numero 7:n arvoiseksi ihmiseksi. Lääkärin vaimo sanoi: 'sehän on ihmisestä itsestään kiinni, kuinka asiansa järjestää'.

Kristitty tuttava ei vastannut näihin kommentteihin mitään ja kului sen jälkeen kaksi vuotta, etteivät he tavanneet toisiaan.

Kyseinen kristitty nainen oli kerran Facebookissa, kun lääkärin vaimo otti häneen viestillä yhteyttä ja sanoi olevansa 'aivan rikki'. 

Lääkärin vaimo kirjoitti kristitylle, että hänellä tuli ero lääkäri-miehestä ja hänen täytyi muuttaa vuokra-asuntoon kerrostaloon. Hänen yrityksensä ei kannattanut ja sekin piti lakkauttaa. Hänellä oli eron jälkeen ollut vielä uusi kumppani, mutta sekin suhde kariutui. 

Kristitty yritti kannustaa tuttavaansa, että elämässä on vielä uusia mahdollisuuksia. Sen jälkeen he eivät ole tavanneet, eivätkä keskustelleet keskenään. 

Olen miettinyt, oliko Jumalalla jotain osuutta tähän asiaan, sillä Raamatussa sanotaan, että se ei jää rankaisematta, joka Hänen omiaan loukkaa. (jae on eri sanamuodossa) Olen nähnyt muitakin tilanteita elävässä elämässä, joissa on käynyt sille huonosti, joka on muita ihmisiä pilkannut, varsinkin kristittyjä. Eräs heistä kirjaimellisesti kompastui maahan pilkkansa jälkeen.

En väitä, että Jumala olisi aiheuttanut avioeron lääkärin rouvalle, mutta kun ei ole Jumalan suojelusta ja ohjausta elämässä, silloin avioliittokaan ei välttämättä onnistu, saati muutkaan elämän asiat.

Suojelusenkelit vartioivat Jumalan kansaa. Jos erehdyt loukkaamaan toista kristittyä tai ketä ihmistä tahansa, pyydä kiireesti anteeksi Taivaan Isältä Jeesuksen nimessä ja siltä ketä loukkasit, ettei Jumala antaisi konkreettista opetusta. 

Enkelin suojeluksesta lopun aikoina Raamattu sanoo:

"Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kun kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. 

Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat."

- Daniel 12: 1

Ota Pelastaja, Jeesus Kristus, elämääsi nyt kun se vielä on mahdollista. Älä nojaudu vain omaan voimaasi tai viisauteesi, sillä lopun aikoina se ei riitä.

Lopun aikojen tapahtumat ovat jo maailmassa alkaneet, mm. ilmastonmuutos, sodat, kristittyjen vainot muslimimaissa, maanjäristykset, tulvat, metsäpalot, väkivallan yleinen lisääntyminen, moraalittomuus, jumalanpilkka, väärät profeetat, kirkkojen suuri luopumus, Raamatun Sanan vääristely, ja monet muut merkit, joita on Raamatussa ennustettu tapahtuvaksi ennen Jeesuksen uutta tulemista. 

Varaa jo nyt paikkasi turvallisen Taivaan Isän kotiin, niin selviydyt elämän haasteista voittajana ja voit luottavaisesti ottaa Jeesuksen vastaan kun Hän tulee suuren enkelijoukon kanssa hakemaan omansa. Jeesus voi tulla takaisin hetkenä minä hyvänsä, yöllä tai päivällä. Siunausta.


Kuva: Pixabay

Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Kuukauden luetuimmat