keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Danielin näky lopun ajankohdasta

Daniel sai useita näkyjä Jumalalta. Hän näki, että enkeli Miikael suojelee Jumalan kansaa viimeisinä ahdistuksen aikoina. (Dan 12:1)

Daniel näki, että kuolleet herätetään viimeiselle tuomiolle:

"Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. 

Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti."

- Daniel 12: 2 - 3 

Daniel näki ja kuuli kuinka puhuttiin lopun ajankohdasta:

"Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.

Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella:

'Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun? 

Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti:

'Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät.'

Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: 

'Herrani, mikä on oleva näitten päätös?'

Niin hän sanoi: 'Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. 

Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. [1290 pv]

Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. [1335 pv]

Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa.' "

- Daniel 12: 5 - 13 

 

Kuinka juuri sinä pääset osalliseksi taivaan valtakunnasta? Sinun osasi on Jeesus Kristus lunastanut puhtaalla verellään, jos pyydät anteeksi Taivaan Isältä kaikkea, millä olet rikkonut Jumalan tahtoa vastaan sanoin, teoin ja ajatuksin. Sen jälkeen usko saaneesi kaikki anteeksi ja seuraa Jeesusta, jonka opetukset on ilmoitettu Raamatun Sanassa. Käy ehtoollisella kirkossa ja rukoile päivittäin aidosta sydämestäsi kiittäen ja ylistäen Kaikkivaltiasta, joka pelasti sinut kadotukselta. Antaudu rakastavan Jeesuksen ja Pyhän Hengen päivittäiselle kirkastukselle sinussa. Saat kokea uuden alun elämällesi ja saat vastaanottaa tukea ja ohjausta suoraan taivaasta. Varo sielunvihollisen ansoja, joilla se yrittää erottaa sinut Jeesuksesta. Runsaasti siunausta sinulle!


Daniel kirjoittaa näkyjä muistiin. Kuva: Pixabay

Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Kuukauden luetuimmat