maanantai 2. syyskuuta 2024

Näkyni taivaalta putoavista kivistä, yhdistyykö se tähän uutiseen?

Kirjoitin edellisessä blogissani profeetallisesta näystäni, jossa musta kivi putosi taivaalta lujaa vauhtia maahan. Kivi oli näyssä särmikäs ja monikulmainen ja taivas sen takana oli sininen tai siniharmaa, oli siis päivä. 

Näin niihin aikoihin kaksikin näkyä putoavasta kivestä. Siitä on noin 2-3 vuotta aikaa, enkä muista enää, kumman näyn näin ensin. Täytyykin kirjoittaa tästä lähtien näyt heti vihkoon muistiin.

Toisessa näyssä jokin taivaasta tippuva möhkäle putosi suurehkon hallimaisen rakennuksen päälle, jonka seinustan vieressä seisoi ja käveli ihmisiä. Siinä näyssä oli hämärä ilta. Näyn aikana Henki sanoi: 'iso joukko ihmisiä kuolee'. 

Mietin nyt, tarkoittiko näkyni silloin näitä taivaankappaleita, joista nyt uutisessa kerrottiin? Jumala antaa kauaskantoisia näkyjä, jotka voivat toteutua milloin tahansa, ennemmin tai myöhemmin. 

Tiedemiesten ja tähtien tutkijoiden täytyy katsella taivaalle ahkerasti, ettei mikään tule yllätyksenä ja ihmiset ehtivät alta pois. Toistan, että näyssä musta kivi putosi todella lujaa vauhtia alas. Näyssä ei ollut tietääkseni kyse sodasta tai aseista. Jumala ei kertonut, missä maassa nämä katastrofit tapahtuvat. Juuri nyt kuulin Hengen viestit: 'Argentiina' ja 'Arkansas', mutta en ole varma, koskeeko viesti tätä kyseistä asiaa. 

Ei ole tarkoitus pelotella ketään, mutta sinisilmäinenkään ei pidä olla. Lue uutinen linkistä. 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nasan-asteroiditormayksessa-syntyneita-kappaleita-suuntaamassa-kohti-maata/8995372#gs.dxqj9o

Rukoile uskossa, että Jumala ohjaisi putoavat kivet pois päin maan piiristä. En ole varsinaisesti profeetta, mutta Jumala antaa minulle silloin tällöin näkyjä, jotka ovat toteutuneet. Toivon, että nämä näyt eivät toteutuisi. Siunausta.



Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Kuukauden luetuimmat