keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Jumalan voimasta sinäkin vahvistut

 

Psalmi 46

"Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva.

Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat,

vaikka sen vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat sen raivosta.

Virta lähteinensä ilahuttaa Jumalan kaupungin, Korkeimman pyhät asunnot.

Jumala on sen keskellä, ei se horju, Jumala auttaa sitä jo aamun koittaessa.

Pakanat pauhaavat, valtakunnat horjuvat; kun hän jylisee, huojuu maa.

Herra Sebaot on meidän kanssamme, Jaakobin Jumala on meidän linnamme.

Tulkaa, katsokaa Herran töitä, hänen, joka tekee hämmästyttäviä tekoja maan päällä:

hän lopettaa sodat maan ääriin saakka, hän särkee jousen, taittaa keihään, 

polttaa sotavaunut tulessa.  

'*Heretkää ja tietäkää, että minä olen Jumala, 

korkea kansojen keskellä,

korkea maan päällä.'

Herra Sebaot on meidän kanssamme,

Jaakobin Jumala on meidän linnamme."

 

*Heretkää = olkaa hiljaa. 

MEIDÄN TAIVAALLINEN ISÄMME ON VÄKEVÄ. Minun maallinen isäni oli vahva painonnostaja, mutta Taivaan Isä on häntä paljon vahvempi. Koska meillä on näin suuri ja voimallinen Isä, meillä ei ole mitään pelättävää. Me voimme kaikessa turvautua Hänen loputtomaan voimaansa, joka Jeesuksen kautta meidän käyttöömme annetaan. Jeesus tyynnyttää kaikki elämänmyrskyt, kun me uskossa turvaudumme Häneen. 

Enkelit, Jumalan sotajoukot, ovat 85,5 metriä korkeita, joten kuinka suuri ja vaikuttava onkaan sitten meidän Herramme! Hänen suurimmat voimavaransa ovat rakkaus, valo, totuus ja oikeudenmukaisuus. Jumalan oikeudenmukaisuus on lahjomaton ja ikuinen, mutta Hänen armonsa on sitäkin valtavampi Hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, yliluonnollisen veren kautta. Usko saaneesi syntisi anteeksi Jeesuksen veren kautta, jos käännyt rukouksessa Hänen puoleensa. 

Me ihmiset emme käytä Jumalan voimaa läheskään niin paljon, kuin meillä olisi uskovina Jumalan lapsina oikeus käyttää. Me usein käperrymme omiin pieniin ympyröihimme ja arkihuoliimme, emmekä edes tiedosta, että Jumalan suuri voima on ihan kätemme ulottuvilla. 

Meidän pitää herätä käyttämään rukouksen voimaa itsemme, läheistemme ja koko Suomen parhaaksi. Pelkät sanat siihen eivät vielä riitä, vaan sydämen uskon täytyy kasvaa suurempaan mittaan. Täytyy rikkoa se näkymätön katto, joka on Jumalan voiman esteenä ja nousta hengessä korkeammalle tasolle. Meitä ei ole luotu elämään pelossa ja alakulossa, vaan rohkeudessa ja ilossa Jeesuksen jäseninä. Ajattele, olet Jeesuksen jäsen! Ja kuka on suurempi kuin Jeesus ja Hänen Isänsä! 

Koska Jumala on väkevä ja voimallinen, mekin saamme olla vahvoja Hänen voimansa kautta. Tästä hetkestä voi alkaa elämäsi uusi suunta, jossa Kristuksen voima pääsee sinussa ja elämässäsi kukoistamaan. Jeesuksen voima ei ole hyökkäävää vihaa, kuten vihollisella, vaan armahtavaa rakkautta, joka on vihaa suurempaa. Se rakkaus virtaa Jumalasta sinuun ja sinun kauttasi muihin ihmisiin ja tekee ihmeitä ihmeiden perään, niin ettet pian perässä pysy. Siunausta!

 


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana