keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Riidanhaastajat eksyttävät monia

"Eriseurainen noudattaa omia pyyteitään; kaikin neuvoin hän riitaa haastaa. Tyhmän halu ei ole ymmärrykseen, vaan tuomaan julki oma mielensä. Kunne jumalaton tulee, tulee ylenkatsekin, ja häpeällisen menon mukana häväistys." Sananlasku 18: 1 - 3

Luulenpa, että tämän sananlaskun ymmärtävät kirkkaammin uskovat kuin uskottomat. Uskovat kohtaavat riidanhaastajia, jotka väittelevät kaikin neuvoin Raamattua ja Jeesusta vastaan. He lukevat Raamattua vain niistä kohdin, joista he omasta mielestään saavat oikeutuksen epäuskoonsa. Se on epäloogista, sillä miksi väitellä asiasta, johon ei edes usko? Ateismikin on tietynlainen 'usko', joka kuitenkaan ei sisällä mitään todellista arvoa. 

Uskottomuutta ei tarvitse julistaa, sillä se on tyhjä kupla. Uskottomuutta julistava on itse vapaaehtoisesti asettunut Kuningas Jeesusta vastaan ja eksyttää julistuksellaan muitakin ihmisiä pois Jeesuksen armosta ja rakkaudesta. Eksyttäjä pimentää toivon niiltä, jotka eniten toivoa tarvitsevat. Viimeisenä päivänä jokainen joutuu vastaamaan teoistaan Kuninkaan valtaistuimen edessä. Mitä ateisti vastaa, kun Jeesus kysyy: "Miksi käännyit minua vastaan ja käännytit muitakin?"

Perimmäinen syy Raamatun Sanan vastustamiseen taitaa olla uskottoman huono omatunto. Jeesus kolkuttaa, mutta he eivät halua avata sydämensä ovea. He haluavat pitää kiinni synnistä, sillä he kokevat sen 'vapaudeksi', vaikka se oikeasti on vain synnin orjuutta. Ainoastaan Jeesus antaa oikean vapauden. 

Kun kerran on avannut sydämensä oven Jeesukselle ja saanut rauhan ja ilon Jeesuksessa, ei koskaan halua Hänestä luopua. Uskovan näkökulmasta katsoen on järjetöntä pitää ovea kiinni silloin kun Jeesus kolkuttaa. 

Jeesus elää taivaassa ja jokaisessa aidossa uskovassa Pyhän Hengen kautta. Kaikki, mitä Jeesus sanassaan opettaa, on totta. Tutustu Häneen omakohtaisesti, jos et vielä tunne Häntä. Ole siunattu ja avaa ovesi ihanalle Jeesukselle. Hän rakastaa sinua ja tahtoo aina ja kaikessa sinun parastasi. 


Jeesus Nasaretilainen


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana