sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Jeesus syntyi maailmaan meidän vuoksemme

 

JOULU ON JEESUKSEN SYNTYMÄPÄIVÄ. 

Ihana Jeesus Kristus syntyi tähän maailmaan, jotta meillä kaikilla ihmisillä olisi Hänessä vapaus, ilo, rauha, totuus ja pelastus. Jeesus tulee mielellään sydämesi valtiaaksi, sinun tarvitsee vain pyytää sitä rukouksessa. 

Jeesuksen kautta luotiin maailma ja ihminen. Jeesus on kaiken alku ja loppu. Hänen sanansa ei koskaan häviä, vaikka taivas ja maa joskus häviävät. Jeesuksen armontyö Golgatan ristillä kuuluu Jumalan lakiin ja sen vuoksi ristin lupaus armosta on luja kuin kallio, sitä ei kukaan voi horjuttaa, eivät edes pimeyden vallat. Sinäkin saat uskoa kaikki syntisi anteeksiannetuiksi Jeesuksen nimessä ja veressä. 

Jeesus on tie, totuus ja elämä. Jeesus on tie Jumalan luo, tie pelastukseen ja tie ikuiseen elämään. Jeesus lähettää totuuden Hengen uskoville, etteivät pimeyden voimien valheet eksyttäisi meitä ikuiseen kadotukseen. Jeesus luo meihin uuden onnellisemman sielunelämän, jollaista emme voi saavuttaa millään muulla tavoin. 


❤  Rauhallista Joulua Jeesuksessa ja runsaaasti toivoa uuteen vuoteen 2024  ❤


kuva: Pixabay


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana