maanantai 1. tammikuuta 2024

Rakasta enemmän vuonna 2024

RAKKAUS on suurin kaikista voimista taivaassa ja maan päällä. Jumala rakasti meitä niin paljon, että Hän antoi ainoan Poikansa kärsimykseen meidän syntiemme sovitukseksi, vaikka kukaan meistä ei niin suurta uhrausta omin teoin edes ansaitse. Poika suostui Isän tahtoon vapaaehtoisesti, vaikka Hän pelkäsi tuskaa, jota oli ristillä kokeva. Oman pelkonsa kautta Hän lunasti meiltä pois turhia pelkoja ja pelkuruuden henkeä. 

Ihminen ei kykene ymmärtämään, miten Isä voi antaa Poikansa uhriksi kaikkien ihmisten puolesta, mutta Jumala on suurempi kuin kukaan ihminen ja Hänen rakkautensa ja viisautensa ylittää ihmisten käsityskyvyn. Jeesus on puhdas ja synnitön, ja vain viaton voi pestä verellään kaiken syntimme pois. Poika on ollut taivaassa Isän oikealla puolella jo yli 2000 vuotta ja Hänen aikansa lähestyy päivä päivältä, kun Hän tulee takaisin miljoonien enkeleiden kanssa suuressa kirkkaudessa. 

En ole koskaan kuullut virallista selitystä sille, miksi Jeesus istuu Isän Kaikkivaltiaan oikealla puolella, mutta ymmärrän sen niin, että Jeesus on Jumalan 'oikea käsi', joka toteuttaa Jumalan tahdon.

Tulevaisuus vuonna 2024 näyttää olevan monelle epävarmaa aikaa. Monet erilaiset asiat voivat huolestuttaa, mutta kaikkien arkihuolien keskelläkin täytyy muistaa RAKKAUS. Rakkaus voittaa paljon, kun se on aitoa. Jumala on aina ollut kaiken rakkauden lähde ja jos kuka tahansa rukoilee sydämeensä lisää ulospäin suuntautuvaa rakkautta, sitä varmasti taivaasta annetaan. Rakkaus on elämän tarkoitus, mutta se ei kaikille ihmisille tarkoita perherakkautta. Rakkautta voi osoittaa monella tavoin. Joillekin se on hyväntekeväisyyttä, joillekin evankelioimista tai hengellisten laulujen laulamista, joillekin eläintensuojelua, joillekin ympäristöstä huolehtimista, joillekin jotain muuta. Vain rakkaudella voidaan muuttaa maailmaa paremmaksi.

JOS HALUAT MUUTTAA MAAILMAA, RAKASTA.

Tärkeintä on elää sydän avoimena Jeesuksen rakkaudelle. Henkilökohtainen yhteys Jeesukseen on molemminpuolista rakkautta ja kunnioitusta. Jeesus rakastaa sinua taivaallisen Isän luomana lapsena, vaikka olet aikuinen. Jeesus sanoi, että jokainen, joka Häneen uskoo, on Hänen sisarensa, veljensä ja äitinsä. Olen omakohtaisesti kokenut, että Jeesus tarkoitti noita sanoja. Hän kuiskasi minulle kerran sanan 'Äiti'. Jeesus on meidän perhettämme, meidän isoveljemme tai vahva poikamme, joka tahtoo aina meidän parastamme kaikessa. Meidän rakkautemme Häntä kohtaan on pysyä Hänen sanassaan ja opetuksessaan ja luottaa Häneen.


"Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ja ainoa; 

ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, 

kaikesta sydämestäsi 

ja kaikesta sielustasi 

ja kaikesta mielestäsi 

ja kaikesta voimastasi."

 

"Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi."

Markus 12: 29 - 31 


Jos teet Uuden Vuoden lupauksia, suurin lupaus on rakastaa enemmän Jeesusta ja lähimmäistä.

Jos siinä tehtävässä koet vuoden lopussa onnistuneesi, olet rikkaampi kuin uskotkaan. 


SIUNATTUA UUTTA VUOTTA 2024




Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana