sunnuntai 17. syyskuuta 2023

Mitä suurempi synti, sitä suurempi armo

 

"... missä synti on suureksi tullut, siinä armo on tullut ylenpalttiseksi" 
Paavalin kirje roomalaisille 5 : 20

Ne ihmiset, jotka ovat kokeneet suuren armon suurten syntiensä tähden, ovat yleensä Jeesukselle kaikkein kiitollisimpia, eivätkä tahdo palata entiseen. Kun tunnustat syntisi Herralle, otat ensimmäisen askeleen kohti pelastusta. Jeesus on totuuden Herra ja Häntä voi lähestyä vain rehellisenä ja avoimena. Hän kärsi kipuja Golgatan ristillä, jotta jokainen joka Häneen uskoo, pelastuisi. Pelastus koskee jo tätä maanpäällistä elämää ja se jatkuu tuonpuoleisessa. 

Miltä Jeesus pelastaa? Hän pelastaa sielunvihollisen valheelta ja synnin orjuudelta. Hän pelastaa sielusi kadotukselta ja eksymiseltä. Hän pelastaa sinut ikuiseen elämään taivaan kotiin. Hän pelastaa sinut vääriltä teiltä, jotka voivat tuhota elämäsi.

En haluaisi elää ikuisesti.. Ei varmaan kukaan halua elää ikuisesti täällä maan päällä, mutta taivaassa Jeesuksen luona on hyvä olla, eikä sieltä kukaan tahdo koskaan pois. Siellä ei ole suruja ja huolia, ei yksinäisyyttä eikä sairauksia. Siellä kukaan ei vanhene. Jos ihminen kokisi taivaallisen ilon täällä maan päällä, kukaan ei kestäisi niin suurta iloa. Me saamme siitä taivaallisesta ilosta kuitenkin maistiaisia uskomalla Jeesukseen ja ylistämällä ja kiittämällä Häntä.

Miltä Jumalan armo ei pelasta? Jos olet tehnyt rikoksen maan lakia vastaan, et pelastu oikeuslaitoksen rangaistukselta. Rikos tulee aina sovittaa, se kuuluu rehellisyyteen ja totuuteen. Ja kuten sanottua, Herra on totuus. Mutta jos olet synnintunnustuksen kautta tehnyt sovinnon Jumalasi edessä, se on kaikkein tärkein asia. Hän tukee sinua rikoksen sovittamisessa ja auttaa elämässä eteenpäin. Armo on sinun ja Jumalan välinen sopimus, johon kukaan ihminen ei voi kajota. Sitä ei voi tehdä edes sielunvihollinen tyhjäksi. Jeesus teki jo kaiken työn ja se ristintyön armolupaus pysyy vakaana siihen asti kunnes Hän tulee uudelleen maan päälle. Ristintyön armolunastus kuuluu Jumalan lakiin ja Hän ei voi itsekään sitä perua, jos pysyt Hänen Sanassaan.

Kaikki ihmiset eivät tee rikoksia maan lakia vastaan, mutta kaikki rikkovat Jumalan tahtoa vastaan. Kukaan ei voi pelastua omin hyvin teoin, sillä se ei ole Jumalan tarkoituskaan. On tarkoitus, että polvistumme Jumalan edessä ja otamme Hänet vastaan nöyrin sydämin totuudessa. Silloin saamme Jeesuksen lähettämän Pyhän Hengen ohjaamaan meitä rakkaudessa. Pyhä Henki puhdistaa meitä ja varoittaa vääristä poluista. 

Mistä sen tietää, että on saanut Jeesuksen Pyhän Hengen ? Sisäinen rauha on Pyhän Hengen lahja. Sitä ei voi itse saada aikaan tai kuvitella. Sen vain itse tietää, kun rauha on tullut sisimpään. Ehkä se näkyy ulospäin läheisille sillä tavoin, että ihminen on kärsivällisempi, positiivisempi ja pelkoja on vähemmän. Kun ihmisellä on Pyhä Henki, hän ei ole kyyninen, kateellinen eikä vahingoniloinen muille, sillä kaikki nuo negatiiviset tuntemukset tulevat sielunviholliselta ja Pyhä Henki on vahva kilpi sitä vastaan.

Ota sinäkin Jeesuksen armo vastaan, vielä kun siihen on mahdollisuus. Siunausta sinulle ❤


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana