keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Jeesus parantaa

Raamattu kertoo, kuinka Jeesus paransi sairaita. Jeesus on sama Parantaja tänäänkin ja voi parantaa jokaisen, joka Häneen aidosti uskoo. Jumalalle mikään ei ole mahdotonta ja Pyhän Hengen kautta Jeesuksen voima ja rakkaus tekee parantumisen ihmeitä ihmisissä.

Olen tavallinen ihminen, joka on saanut Kristuksen Pyhän Hengen voitelun. Olen saanut yliluonnollisia parantumisen kokemuksia viime vuosina. Parantumiset Jeesuksessa ovat luonnollisia uskoville, mutta koska maailma ei tunne niitä, niitä sanotaan yliluonnollisiksi, erotuksena ns. luonnollisesta parantumisesta. Tässä pari esimerkkiä, kuinka minua on yliluonnollisesti parannettu.

PÄÄNSÄRYT: Jeesus on parantanut minulta päänsärkyjä jo noin kahden vuoden ajan niin hyvin, etten ole tarvinnut särkylääkkeitä enää. Minulla on taipumusta niska-hartia-jäykkyyteen, josta päänsäryt ennen yleensä alkoivat. Ennen mikään jumppa tai venyttely eivät auttaneet paheneviin päänsärkyihin, vaan särkylääkettä oli aina otettava ennenkuin särky meni niin pahaksi, että tuli pahoinvointia ja näköhäiriöitä. Säryt olivat siis migreenin tyyppisiä. 

Eräänä aamuna kun olin vielä sängyssä peiton alla, mutta jo puolittain valveilla, tunsin, että päänsärky alkaa taas hiipiä päälaelle ja ohimoihin. Särky alkoi tyypillisesti useinkin seuraavana aamuna kun edellisinä päivinä oli tullut työstä lihasjäykkyyttä niskaan ja hartioihin. Siinä peiton alla, vielä unisena, rukoilin yksinkertaisen rukouksen; 'Rakas Taivaan Isä, paranna minun päänsärkyni Jeesuksen nimessä ja veressä. Kiitos. Aamen.' Kun olin siinä unen ja valveillaolon rajalla, mieli ei ollut vielä kuormittunut arjen haasteista ja usko oli puhdasta ja luottavaista. Tunsin noin 5 minuutin sisällä, että kipu lempeästi hellitti otteensa minusta. Nousin ylös seuraavaan päivään ilman päänsärkyä ja kiitin siitä Jumalaa. Sen jälkeen olen kokenut saman useita kertoja, myös päivisin, eikä pääkipu ole saanut minusta enää otetta. Särkylääkepakkaukseni vanhentui kaapissa käyttämättömänä ja jouduin sen hävittämään. Kiitos Herralle!

PIKKUVARVAS: Nousin eräänä päivänä ylös ruokapöydän äärestä ja iskin vanhingossa aika voimalla pikkuvarpaani viereisen tuolin jalkaan. Kipu pikkuvarpaassa oli niin kova, että epäilin ensin sen murtuneen. Varpaassa ei näkynyt mustelmaa, haavaa, tai muutakaan ulkoista vaivaa. Pystyin kuitenkin liikuttamaan sitä normaalisti, joten en mennyt lääkäriin. Rukoilin, että se parantuisi, mutta kipu vaivasi kuitenkin koko sen päivän. Seuraavana päivänä kipua oli vain silloin kun liikutin varvasta sivusuuntaan. Siitä kului eteenpäin noin kolme viikkoa, eikä kipua ollut enää pariin viimeiseen viikkoon ollut. Heräsin eräänä yönä siihen, että sama varvas oli taas kipeä. Ajattelin siinä unisena: 'Voi ei, pitääkö oikeasti mennä lääkäriin tämän takia'. Uni ei tule uudestaan, jos jotain paikkaa yöllä särkee. Sen sijaan, että olisin mennyt ottamaan särkylääkettä, rukoilin taas, että Taivaan Isä parantaisi varpaani Jeesuksen nimessä. Tälläkään kertaa ei kestänyt viittä minuuttia kauempaa, kun kipu vain hellitti otteensa ja varvas ei ole ollut sen jälkeen kipeä.

Edelliset esimerkit kertovat siitä, että Jumala auttaa pienissäkin vaivoissa. Mikään ei ole liian suurta tai liian pientä Hänelle, jolla on valta ja voima auttaa meitä. Kehoitankin niitä, jotka eivät ole vielä kokeneet Jumalan parantavaa voimaa, kääntymään rukouksessa Hänen puoleensa ensin pienissä vaivoissa. Kun saa kokea parannuksen ihmeitä pienissä asioissa, uskaltaa luottaa Jumalan parantamisen voimaan myös isommissa vaivoissa. Ihmeparannukset eivät tunnu vaarallisilta ollenkaan, sillä Jumalan auttava käsi on lempeä. Kuvassa Jeesus lohduttaa lasta, myös me aikuisetkin saamme olla Jumalan lapsia ja levätä turvassa Jeesuksen parantavassa rakkaudessa. 

Jos olet kokenut ihmeparantumisia uskon kautta, voit todistaa siitä tämän artikkelin kommenteissa. Vain parantumisen kokemuksia julkaistaan. Viestit julkaistaan noin 5 päivän sisällä tarkastuksen jälkeen. 

Rukoilethan myös esirukouksen toisen puolesta, katso rukouspyyntö täällä.

Runsaasti ihanaa Taivaan Isän siunausta sinulle ja läheisillesi !

Jeesus ja lapsi - Kuva: Pixabay


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä ja siunausta sinulle !

Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana