keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Jumala tuntee meidät läpikotaisin

"Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut."

Luukas 12: 7

Se on luonnollinen asia, että meidän Luojamme tuntee meidät. Hän kuulee ajatuksemme ja näkee kaikki tekomme. Olen kuullut useammankin kerran Pyhän Hengen lohduttavia, kannustavia ja ohjaavia sanoja, jotka tulevat täsmälleen oikeaan aikaan. Hän ei valvo meitä viiveellä tai satunnaisesti, vaan joka ikinen hetki. Hän elää meissä ja meidän kauttamme. On turvallista tietää, että Herramme Jeesus Kristus on aina kanssamme iloissa, suruissa, haasteissa ja huolissa. Meidän velvollisuutemme Jeesusta kohtaan on siivota ajatuksemme ja tekomme Hänelle mieluisiksi. Pyhä Henki on jo itsessään siivouksen mestari, Hän puhdistaa kuonat pois ja antaa ihanan rauhan.

Jos et vielä tunne Jeesusta henkilökohtaisesti, ota Hänet elämäsi pelastajaksi juuri nyt. Anna Hänen kirkastaa itsensä sinussa ja sen jälkeen voit paljon paremmin. Tunnusta rukouksessa kaikki syntisi ja usko saaneesi ne anteeksi. Silloin astut totuuden tielle, jota johtaa Jeesus. Siunausta ja iloa syksyn päiviin !


kuva: Pexels

Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana