sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Herran nimen turhaan lausuminen on synti

Nykyisin pilkataan Jeesusta, Pyhää Henkeä ja Taivaan Isää paljon. Sitä näkee varsin usein TV-ohjelmissa ja kuulee radiossa. Myös monissa suomalaisissa lauluissa pilkataan Jumalaa. Voi voi, kun he eivät ymmärrä mitä he tekevät!

Kaikki vitsailu ja muu turha puhe Pyhästä Kolminaisuudesta on syntiä, koska se rikkoo Jumalan kymmentä käskyä vastaan. Toinen käsky kuuluu näin:

"Älä turhaan lausu Herrran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu." 

2. Mooses 20:7

Miksi edes pitää vitsailla Jumalan kustannuksella? Ehkä monet tekevät sitä siksi, että muutkin tekevät niin. Monet aikuiset muistavat Jumalan määräämät kymmenen käskyä kouluajoilta. Siitä huolimatta niitä rikotaan, eikä niitä omaksuta sydämen ohjeiksi. 

Se on täysin selvää, että jumalanpilkka on saatanan keksintöä. Jos ihmisellä ei ole uskoa Jeesukseen ja Pyhää Henkeä, sielunvihollinen voi käyttää sellaista ihmistä omana työkalunaan uskovia ja Jeesusta vastaan. Saatana vihaa niitä, joilla Pyhä Henki on ja sen vuoksi se ohjaa uskottomia pilkkaamaan Jumalan Sanaa ja uskovia. Uskottomat eivät ymmärrä olevansa sen ohjauksessa, sillä heillä ei ole totuuden Henkeä, joka paljastaisi heille pahan aikeet.

Sielunvihollinen haluaa turruttaa ihmisten mielet pois Jumalan Sanan kuulemisesta, niin että kaikki Raamatun termit kuulostaisivat vain vitseiltä. Raamattu sanoo, että usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Saatana ei halua ihmisten pelastuvan Jeesuksen kautta ja näin se tahtoo aiheuttaa hajaannusta ja eksytystä hyökkäämällä suoraan Sanaa kohti ja tekemällä siitä ihmisten ajatuksissa tyhjänpäiväisen. Kristuksen Sana ei koskaan kuitenkaan häviä maailmasta, kuten Jeesus lupasi.

Uskova saa olla Pyhän Hengen temppeli vaikka mitä maailmassa tapahtuisi, mutta jokainen aito uskova toivoo, että mahdollisimman moni uskotonkin pelastuisi, kun siihen vielä on mahdollisuus. Jumalan armo on ilmainen lahja, mutta se ei ole halpaa armoa, vaan kallisarvoista, viattoman Jeesuksen Kristuksen verellä lunastettua. Sen vuoksi armo tulee sen osaksi, joka katuu ja pyytää anteeksi Jeesuksen nimessä ja armoveressä. Jumalan armoa ei voi laittaa ns. 'alennusmyyntiin', annettavaksi niille, jotka eivät paatumukseltaan kadu mitään. Katumus on rehellisyyttä ja vain Totuudessa asuu Pyhän Henki.

"Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: 'Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." 

Paavalin 2. kirje korinttolaisille 6:16

Älä mene maailman mukaan pilkkaamaan Jumalan Sanaa. Kaikki ei ole hyvää ja oikeaa, mitä maailmassa puhutaan, vaikka niin monet ihmiset matkivat toinen toisiaan, jotkut ehkä tiedostamattaankin. TV-esiintyjillä ja muusikoilla on voimakas vaikutus ihmisiin ja siksi sielunvihollinen käyttää heitä Jeesusta vastaan. Lopulta Jeesus tulee voittoisana kuninkaana ja vihollinen kukistetaan. Ole voittajan puolella, niin saat ikuisen rauhan ja olet turvassa.

Lue Raamattua ja rukoile, että tuntisit Jumalan ja Hänen tahtonsa. Jumala on sama eilen, tänään ja huomenna, Hän on elävä Henki. Hänen käskynsä eivät vanhene koskaan. Siunausta sinulle !


kuva: Pixabay


Suositus

Mikrosirun suunnittelija varoitti : Älä ota sirua ihosi alle !

Onko mikrosiru Ilmestyskirjan pedon luku 666 ? Kirjoitin tästä aiheesta entisessä blogissani ja kirjoitan nyt uudestaan, sillä tämä on tärke...

Luetuimmat viikon aikana